El-installatør til alle former for el-installationer

​Larsen-Ledet & Freltoft er din autoriserede el-installatør i Løkken og omegn. Vi udfører el-installationer ved både nybyggeri, ombygning og tilbygning, og vi kan levere og installere alt fra standardinstallationer til avanceret IHC-styring.

Desuden kan vi også hjælpe, hvis du vil have energioptimering i dit hus, eller et professionelt el-tjek på dine almindelige el-installationer.

Du skal blot kontakte din lokale el-installatør, så klarer vi resten.

Få sparring med din el-installatør

Ud over vores faglige indsigt har vi mange års praktisk erfaring med diverse el-installationer. Derfor kan du med fordel bruge din el-installatør til rådgivning og sparring.

Vi kan for eksempel give dig gode råd om, hvilke tiltag der vil give dig mest værdi for pengene.

Vi kender også lovgivningen på området, og vi har altid fokus på at levere korrekt el-arbejde efter reglerne og til fornuftige priser.

Du er tilmed dækket af TEKNIQs garantiordning, da vi er medlem, så du er garanteret, at arbejdet altid er ordenligt udført.

Vi sikrer dine el-installationer døgnet rundt

Vi er altid klar til at påtage os nye opgaver og udfordringer. Har du brug for en autoriseret el-installatør og et godt tilbud, så kontakt os gerne.

Vi kører dagligt ud af Løkken og dækker hele Jammerbugten samt byer som for eksempel Hjørring og Blokhus, så vi kan godt kigge forbi på vejen og se på dine el-installationer.

Du kan få fat i os ved at ringe 98 99 12 21 eller ved at sende os en e-mail på info@llf-el.dk. Har du akut brug for os, så husk at vi har døgnservice, så du ringer bare.

​​Larsen-Ledet & Freltoft ApS

​CVR. 31629411

Tovbrovej 28,

9480 Løkken​

​Telefon: 98 99 12 21

E-mail: info@llf-el.dk