Montering af varmepumpe – spar på dit varmeforbrug

Hvis du overvejer at skrue ned for din varmeregning, kan vi anbefale at få monteret en varmepumpe. 

Hos Larsen-Ledet & Freltoft ApS har vi i flere år udført installation af varmepumpe i både sommerhusene ved Jammerbugten, men også i byer som Løkken, Blokhus, Brønderslev og Hjørring, så vi kan også hjælpe dig. I og med vi er medlem af TEKNIQ er du som kunde altid sikret et godt og kvalitetssikret stykke arbejde.

Selve teknologien er et godt alternativ hvis du har elvarme. En varmepumpe producerer 4-5 kilowatt varme per kilowatt strøm, som den bruger. Det er sund økonomi, for det betyder, at du øjeblikkeligt sparer mere end 66% på din varmeregning. Samtidig får du et langt bedre indeklima og er med til at gøre noget for det globale klima.

Derfor er montering af varmepumpe ideelt til sommerhuse

Har du et sommerhus, vil vi anbefale montering af varmepumpe. Varmepumper er mere energibesparende og bedre isoleret, og så kan du få dem med et system, der har online og SMS-styring af varmen.

På den måde kan du sikre, at sommerhuset allerede er varmet op, når du eller dine lejere ankommer. Samtidig sikrer du dig et lavere elforbrug.

Vi har succes med at bruge DanmarksPumpen fra Panasonic. Betaler du lidt ekstra, får du meget mere med i pakken, som blandt andet et godt servicesystem, god support, Word Wide Webkontrol (online & sms-styring er tilkøb) samt 5 års garanti.

Du kan se mere om DanmarksPumpen her »

Kontakt din varmepumpemontør og få et uforpligtende tilbud

Er du i tvivl om, hvorvidt montering af varmepumpe er den rigtige løsning for dig, så ring til os på telefonnummer 98 99 12 21, eller send os en e-mail på info@llf-el.dk

Vi er autoriseret el-installatør og kan rådgive dig om både varmepumper og anden energioptimering. Sammen kan vi lave en beregning, så du kan se, hvor hurtigt din investering vil være tjent hjem igen.

Send en besked​

Vi kontakter dig hurtigst muligt!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bred erfaring​​

Medlem af Tekniq​

​Aut. el-installatør​

​★ ★ ★ ★

Vurderet ​5 / 5 stjerner ud fra mere end 2 anmeldelser på Google

​​Larsen-Ledet & Freltoft ApS

​CVR: 31629411

​Telefon: 98 99 12 21

E-mail: info@llf-el.dk