​Varmepumper er godt for indeklima og varmeregning

​Hvis du overvejer at skrue ned for din varmeregning, kan vi anbefale at få installeret varmepumper. Hos Larsen-Ledet & Freltoft har vi i flere år leveret og installeret varmepumper til flere forskellige boligtyper.

Selve teknologien er et godt alternativ, hvis du har elvarme. En varmepumpe producerer 4-5 kilowatt varme per kilowatt strøm, som den bruger.

Det er sund økonomi, for det betyder, at du øjeblikkeligt sparer mere end 66% på din varmeregning. Samtidig får du et langt bedre indeklima og er med til at gøre noget for det globale klima.

Derfor er varmepumper ideelle til sommerhuse

Har du et sommerhus, vil vi anbefale denne løsning. Varmepumper er mere energibesparende og bedre isoleret, og så kan du få dem med et system, der har online og sms-styring af varmen.

På den måde kan du sikre, at sommerhuset allerede er varmet op, når du eller dine lejere ankommer. Samtidig sikrer du dig et lavere elforbrug.

Vi har succes med at bruge Danmarkspumpen fra Panasonic. Betaler du lidt ekstra, får du meget mere med i pakken, som blandt andet et godt servicesystem, god support, Word Wide Webkontrol (online & sms-styring er tilkøb) samt 5 års garanti.

Du kan se mere om DanmarksPumpen her »

Kontakt os gerne

Er du i tvivl om, hvorvidt en varmepumpe er noget for dig, så ring til os. Vi er autoriseret elinstallatør og kan rådgive dig om både varmepumper og anden energioptimering.

Sammen kan vi lave en beregning, så du kan se, hvor hurtigt din investering vil være tjent hjem igen. Vi har installeret mange varmepumper både i sommerhusene ved Jammerbugten samt i byer som Løkken, Blokhus og Hjørring, så vi kan også hjælpe dig.

Ring efter din lokale elinstallatør på 98 99 12 21, eller send os en e-mail på info@llf-el.dk. Så kigger vi gerne forbi med et uforpligtende tilbud.

​​Larsen-Ledet & Freltoft ApS

​CVR. 31629411

Tovbrovej 28,

9480 Løkken​

​Telefon: 98 99 12 21

E-mail: info@llf-el.dk