Belysning til din bolig eller dit sommerhus

Hvis du overvejer ny belysning til din bolig eller dit sommerhus, så kan din lokale elektriker hjælpe.

Hos Larsen-Ledet & Freltoft løser vi alle opgaver inden for belysning. Som autoriseret el-installatør har vi altid fokus på at leve op til dine ønsker og behov, samt på at overholde lovgivningens krav om elektriske installationer.

I dag kan du få mange intelligente løsninger til at styre dit lys ude og inde, og vi kan rådgive dig til den løsning, der passer bedst til dit behov og budget.

Intelligent belysning giver mange fordele

Vi kan installere fuldautomatisk styring af lyset i dit hus eller sommerhus, så du kun bruger det nødvendige. På den måde kan du spare mange penge på din elregning, mens du samtidig får den ideelle belysning.

Du kan få installeret en intelligent løsning, som kun lyser op i de områder, der er behov for. Så hvis du for eksempel skal på toilettet om natten, kan du tænde lyset hele vejen ud til toilettet med blot ét enkelt tryk på kontakten, fordi vi har programmeret lyset til det.

Du kan også bruge denne teknologi i erhvervsbygninger, lagerhaller og butikker, både til fordel for medarbejdere, og samtidig som præventiv effekt i forhold til indbrud.​

Få gode råd og et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for din belysning, så tag fat i os. Vi kigger gerne forbi med gode råd og et uforpligtende tilbud.

Vi kører som regel i området mellem Løkken, Blokhus, Brønderslev og Hjørring, så vi kan lægge vejen forbi, når det passer ind. Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 98 99 12 21 eller til at skrive en e-mail til os på info@llf-el.dk.​

Har du en opgave
​​vi skal kigge nærmere på?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Larsen-ledet & Freltoft ApS

Tovbrovej 28

9480 Løkken

Kontakt os

Telefon: 98 99 12 21

E-mail:info@llf-el.dk

CVR: 31629411

Telefontider

Mandag - fredag: 07.30 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares hurtigst muligt.