Erhverv

Larsen-Ledet & Freltoft servicerer alle typer af private og offentlige anlæg. Vi har mange erhvervskunder og har i tidens løb udført mange forskellige opgaver. Blandt andet udfører vi service for:

Kontor, butik, lager og restaurant

Belysning

Vi installerer den optimale belysning i erhvervslokaler, lagerhaller og restaurationer. Vi sørger for både indvendig og udvendig installation af energibesparende belysning.

EDB- og datainstallationer

Vi kan også være behjælpelige med alle typer af EDB- og datainstallationer. Vi har stor erfaring med edb-løsninger til erhvervslivet, hvor vi leverer og installerer edb-netværk i bl.a. kontorer og butikker. Vi kan også stå for opsætning af internetforbindelse på arbejdspladsen.

Alarmanlæg

Vi leverer og installerer mindre alarmanlæg til vores erhvervskunder, som er med til at forebygge indbrud, tyveri og svind. Vi skræddersyer den helt rigtige alarmløsning, der passer til vores kunders behov.

Boligforeninger

Vi servicer ejendomme i flere boligforeninger, hvor vi bl.a. installerer og vedligeholder el-installationer, antenneanlæg og internetløsninger.


Vandværker

Vi servicerer flere vandværker, både almindelig service og større renovering af vandværker i området. Vi står for nyinstallation, renoveringer, automatik og styringer, samt etablering af SMS-alarmering.


Kloakværk

Vi arbejder også for kommunale kloakværker, hvor vi udfører service på renseanlæg og pumpestationer. Vi bistår ved nyinstallation og renoveringer, automatik-løsninger, styring og overvågning.​

Har du en opgave
​​vi skal kigge nærmere på?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Larsen-ledet & Freltoft ApS

Tovbrovej 28

9480 Løkken

Kontakt os

Telefon: 98 99 12 21

E-mail:info@llf-el.dk

CVR: 31629411

Telefontider

Mandag - fredag: 07.30 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares hurtigst muligt.