Montering af varmepumpe – spar på dit varmeforbrug

Varmepumpeservice- og montering

Hvis du overvejer at skrue ned for din varmeregning, kan vi anbefale montering af varmepumpe. Hos Larsen-Ledet & Freltoft har vi i flere år udført installation og service af varmepumpe i sommerhusene ved Jammerbugten, men også i byer som Løkken, Blokhus, Brønderslev, Hjørring og omegn, så vi kan også hjælpe dig – og så endda til en god pris.

I og med, at vi er medlem af TEKNIQ, er du som kunde altid sikret et godt og kvalitetssikret stykke arbejde – uanset om det gælder varmepumpeservice af eksisterende eller opsætning af en ny varmepumpe.

Selve teknologien er et godt alternativ, hvis du har elvarme. En varmepumpe producerer 4-5 kilowatt varme pr. kilowatt strøm, som den bruger. Det er sund økonomi – for det betyder, at du øjeblikkeligt sparer mere end 66 % på din varmeregning. Samtidigt får du et langt bedre indeklima og er med til at gøre noget for det globale klima.

Derfor er varmepumper ideelle til sommerhuse

Har du et sommerhus, vil vi anbefale montering af varmepumpe. Varmepumper er mere energibesparende end traditionel elvarme, og så kan du få dem med indbygget WIFI (standard) eller SMS-styring (tilkøb) så du kan styre varmen med din smartphone. På den måde kan du sikre, at sommerhuset allerede er varmet op, når du eller dine lejere ankommer. Samtidigt sikrer du dig et lavere elforbrug.

Du kan læse mere om varmepumper her: www.kinnan.dk

​​Kontakt os for et tilbud på installation af varmepumpe

​Er du i tvivl om, hvorvidt montering af varmepumpe er den rigtige løsning for dig, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Vi fortæller dig også gerne mere om mulighederne for varmepumpeservice til gode priser. 

Har du en opgave
​​vi skal kigge nærmere på?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Larsen-ledet & Freltoft ApS

Tovbrovej 28

9480 Løkken

Kontakt os

Telefon: 98 99 12 21

E-mail:info@llf-el.dk

CVR: 31629411

Telefontider

Mandag - fredag: 07.30 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares hurtigst muligt.